BetulaRoots

 

Allt började med en dröm om frihet och dreadlocks, fortsatte med modet att släppa taget om allt det som höll mig tillbaka.

 

Jag har alltid tyckt att dreadlocks är fantastiskt vackert att det ger ett uttryck för mod och kärlek, för mig är det obundet till allt annat än en själv och ens egen resa i livet.

Min önskan om en dreadlock frisör nära mig (i norrland) började med en lång tids sökande men ingenstans norr om Sundsvall fanns någon att hjälpa mig på det sätt jag ville. Jag "hittade" Ann-Marie och Seienstyle  i stockholm de hade i mina ögon sund och professionell  inställning, lång erfarenhet och super vacker teknik  (dreadsen med den tekniken var så grymt fina!) så jag drömde länge länge om att få åka till hennes salong och göra Dreads. Mitt mindset då (och allt för länge) var - jag har inte råd- jag kan inte för att bla. bla. bla -vad ska folk säga -nej jag har inte tid mm. alltid fanns det ett hinder (läs ursäkter).
 

Jag bestämde mig efter flera år av drömmande att nej nu får det vara nog med att bara tänka OM och nej...det behövs en dreadlockfrisör och jag vill göra det här, jag älskar dreads och vill inte jobba åt någon annan än mig själv och min familj. 

 

Sagt och gjort i den sekund jag bestämde mig fanns ju inte dessa hinder längre ingen röst som talade om för mej att -nej det här kan du inte göra den byttes ut mot JA! 


Jag kontaktar Seienstyle går en helt fantastisk utbildning, får fantastiska kollegor runt om i hela världen och alla har vi samma mål!  Vi delar samma längtan och vilja  - att möjliggöra för andra människor att blomma, visa sitt jag och att säga ja till livet.

 

Namnet och loggan: Betula (björk) Roots (rötter) loggan är en liten fri fågel med dreadlocks som sitter på en björkkvist :) han fans oxå i mina drömmar och sjöng så fint. 

 

 

/Anja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill att ni känner er trygga med att jag är utbildad
och jobbar med en säker, fräsch, smärtfri och snygg dreadteknik!
Jag har stark vilja att möta era förväntningar 
Ni som kund skall känna trygghet, öppenhet, frihet och glädje hos mig på Betula Roots

My mission is to implement your dreadlock-dream maintain your dreads and trust, make you easy going, make you your brand

…. and have fun!


Mitt uppdrag är att förverkliga din dreadlock-dröm, fixa till dina dreads, ta hand om ditt förtroende för mig. Få dig att känna dig bekväm och sorglös.  Lyfta fram du i dig

.... och ...ha roligt ;)

DreadlockStudio BetulaRoots

 
0764 - 28 78 98
ask@betularoots.se

© 2023 BetulaRoots
Information om cookies